torstai 14. huhtikuuta 2011

Minarin penkkarit

Penkkarit alkoivat täysin perinteiseen tapaan abien aamunavauksella, jossa oli aamujumppaa ja diplomien jako. Diplomeja jaettiin koulun oppilaille ja opettajille. Jaakko Pulkkiselle jaettiin Koulun Kuningas ja Heikki Huuhkalle jaettiin Alfauros-diplomi. Aamunavauksessa oli monen muunlaistakin ohjelmaa mukaan lukien kovien karkkien heitto. Aamunavauksen jälkeen abit seikkailivat koulussamme häiriten tunteja omien opettajien luokissa ja "palkaten" oppilaita "orjiksi". Penkkarit päättyivät siihen, kun abit lähtivät penkkarikulkueeseen suurilla ja mahtavillaan rekoillaan, jotka oli varustettu tarpeellisin banderollein ja tunnuslausein. Abit ovat vielä koulussa siihen asti, kunnes he menevät vastaanottamaan päättötodistuksensa ja valkoisen lakin, jota itsekin himoitsen.

Kirjoittanut Pekko Mussalo

Penkkareiden parhaimmistoa
Teksti: Ida Silvennoinen, kuvat Laura Töyräs

Tässäpä mielestäni penkkareiden parhaimpia asuja:

Emilia Kasper oli pukeutunut merirosvoksi. Asuun oli panostettu verkkosukkahousuja ja huulipunaa myöten. Myös miekka kulki mukana niinkuin oikealla merirosvolla kuuluukin.

Maiju Tikkasen Lady Gaga-asu oli ehkä päivän onnistunein. Neidon laulunlahjoja emme päässeet kuuntelemaan, mutta asusta ei gagamaisuuttaa puuttunut.

Kaisa Kauppinen, Inka Reijula ja Anna-Mari Paasonen olivat keksineet kivan teeman asuihinsa, joka ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. Meksikolaisten kaunottarien asut olivat onnistuneet kaikin puolin.

Eeva Siekkinen oli syötävän suloinen ilmestys geisha-puvussaan. Aikaa vievä meikki oli vaivansa arvoinen, sillä Siekkistä tuskin erotti oikeasta geishasta.